mobile-top

Assistansberättigad

handsHos oss på Ny Kraft erbjuds du en individuell assistans. Tillsammans med dig går vi igenom hur du vill ha din assistans. Vi lyssnar och utformar så att den blir anpassad utifrån dina behov.

När vi vet hur du vill ha det, tittar vi tillsammans med dig över behovet av assistenter. Vi hjälper till med allt som rör rekrytering av personliga assistenter så att du hittar de personer som du känner är rätt för dig. Det är oerhört viktigt att kemin stämmer när man anställer personliga assistenter. Har du redan idag assistenter som du är nöjd med tar du givetvis med dig dem till Ny Kraft.

Att byta assistansbolag är inte svårt, de papper som dock måste fyllas i tar vi hand om åt dig. Vi kan hjälpa dig med ansökningar till försäkringskassan eller till kommunen. Vi är behjälpliga vid tvåårsomprövningar. Vi hjälper dig även, vid behov, ansöka om tillfällig utökning.

Hos oss får du en ”egen” arbetsledare/löneadministratör som du alltid kan vända dig till med både stora och små frågor.

Arbetsledaren erbjuder möten varje månad. Arbetsledaren håller kontakt med dig och dina assistenter och ansvarar för att du har en hög kvalité i din assistans.

Vi har ett kontor i Falkenberg som alltid är bemannat dagtid. Du och alla assistenter är alltid hjärtligt VÄLKOMNA att besöka oss.

assistansberattigad