Personligare personlig assistans

Som assistansberättigad hos oss på Ny Kraft erbjuds du en individuell assistans. Tillsammans går vi igenom hur du vill ha din assistans, vi lyssnar och utformar den så att den är anpassad efter dina behov.

Vi ser tillsammans över behovet av assistenter, vi rekryterar efter dina önskemål. Det är mycket viktigt att du som kund känner dig bekväm med din personal. Har du redan assistenter tar du självklart med dem till oss.

Att byta bolag är inte svårt och vi tar hand om alla papper åt dig. Vi hjälper också till med ansökningar till försäkringskassan eller till kommunen. Vi hjälper dig också att ansöka om tillfällig utökning som vid t ex semester eller sjukdom.

När vi vet hur du vill ha det, tittar vi tillsammans med dig över behovet av assistenter. Vi hjälper till med allt som rör rekrytering av personliga assistenter så att du hittar de personer som du känner är rätt för dig. Det är oerhört viktigt att kemin stämmer när man anställer personliga assistenter.

Hos oss får du en ”egen” arbetsledare/löneadministration som du kan vända dig till med båda stora och små frågor. Arbetsledaren håller i arbetsplatsträffar med jämna mellanrum, och håller kontinuerlig kontakt med kunder och personal för att säkerställa god kvalitet, bra arbetsmiljö och kundnöjdhet.

Innan du gör ditt val är du alltid välkommen att boka ett personligt möte, då kontaktar du Anna Badenfelt 072 7299670 eller Annika Hammarsten 0725 434402.

Att jobba som assistent

Vi på Ny Kraft tror att alla behöver lite Ny Kraft ibland, oavsett om du är medarbetare eller kund. Att som personlig assistent på Ny Kraft innebär att varje dag få ge en annan människa lite Ny Kraft och att samtidigt få det tillbaka. Dina arbetsuppgifter varierar så klart beroende på hos vem du arbetar hos och vad just denna person behöver en hjälpande hand med för att kunna ha ett gott liv. Vi på Ny Kraft månar om assistenternas arbetsmiljö och trivsel. Du får i din roll som assistent regelbundna arbetsplatsträffar, samt en arbetsledare som dagligen finns tillgänglig.

Vi tillämpar kollektivavtal och har KFO:s avtal, därmed avtalsenlig lön, försäkringar, pensionsinbetalning, m.m. Vi tillämpar tillsvidareanställningar med fast månadslön. Som anställd hos Ny Kraft får du även friskvårdsersättning. När behov finns erbjuds utbildningar och handledning. Du som jobbar hos oss får ett roligt och utvecklande arbete, trygga anställningsvillkor, kompetenta arbetsledare/löneadministratörer och sist med inte minst Ny Kraft!

Kontakta oss

Anna Andersson

Anna Andersson

Arbetsledare
Tel: 0706-27 77 53
E-post: anna.a@nykraftassistans.se

Lena Bengtsson

Lena Bengtsson

Arbetsledare
Tel: 0702-79 31 12
E-post: lena.b@nykraftassistans.se

Ulrika Larsson

Arbetsledare
Tel: 0730-84 00 27
Epost: ulrika@nykraftassistans.se