Personligare hemtjänst

Ny kraft är ett lokalt hemtjänstföretag som har bedrivit vård och omsorg i Falkenberg sedan 2012. Vi arbetar med kunden i fokus och vi levererar personlig vård och omsorg.

Vi har erfaren personal som utför hemtjänst samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Det är av största vikt att du ska känna dig trygg med vår hemtjänst. Vi har ansvariga arbetsledare och administratörer på kontoret alla vardagar, samt personal som du kan komma i kontakt med veckans alla dagar.

Målsättning

Vår målsättning är att du ska få den vård och hjälp du har rätt till enligt ditt hemtjänstbeslut. Att du känner att du kan vara med och medverka och utforma dina insatser efter dina egna önskemål. Vårt mål är att du som kund ska känna dig delaktig, trygg och nöjd med din hemtjänst. Ett gott och respektfullt bemötande är en självklarhet hos oss. Vårt mål är således att du ska känna dig nöjd med dina insatser och att du ska känna att vi finns för dig.

Innan du gör ditt val är du alltid välkommen att boka ett personligt möte, då kontaktar du arbetsledare Gonxhe Nazifovska: 072 560 87 04

Att välja hemtjänstutförare

Du som beviljas hemtjänst för första gången gör ditt val i samband med biståndsbeslutet.

Om du vill byta hemtjänstutförare till oss kan du när som helst göra detta. Det tar 14 dagar efter att din ansökan mottagits av biståndshandläggaren innan själva bytet sker.

Om du vill välja oss som din hemtjänstutförare pratar du med din biståndshandläggare.

Mer information kring hur du väljer oss som hemtjänstutförare finner du på Falkenbergs kommun.

Kontakta oss

Gonxhe Nazifovska

Arbetsledare
Tel: 0725-60 87 04
Mail: gonxhe@nykraftassistans.se

Nathalie Cronberg

Arbetsledare
Tel: 0735-31 04 85
Mail:nathalie@nykraftassistans.se